Det vet du.

Har precis njutit av en god tacopaj. Kände liksom att jag var sugen på de, så gick och handlade det man behöver för att göra en härlig och krämig tacopaj. Nu efter 1 timmas arbete är jag mätt och belåten, skönt.
Idol är just nu i full gång och visst finns det dom som sjunger bra. Till finalen är två biljetter bokade till mig och mamma, ska bli kul och se vilka som kommer till final..
Annars då.. jo jag bokade den första körlektionen igår, övade med far min idag. Körkort ska jag ha till jul. 
Jag ser fram emot en hel del dessa sista månader på året!!
Nu är det dags för glass, hej.

-

Om jag skulle säga att jag jag tycker att det är skönt att inte ha två nycklar som ser likadana ut och därmed inte behöver upptäcka att jag försöker låsa upp dörren med fel nyckel, skulle jag ljuga. Jag skulle heller aldrig säga att det nu är skönare att varje natt kunna röra sig helt fritt i sängen medans jag sover och inte vakna av en eller flera sparkar från ryckningar.
Sportnytt och Canal Sport är fortfarande inget som intresserar mig, men ska jag vara ärlig så saknar jag nästan att behöva titta på det..bara nästan.
Nu när jag på kvällarna ligger i ett mörkt och tyst rum, precis som jag vill ha det. Längtar jag efter att få försöka somna med ett svagt ljud av röster från tvn och ljuset därifrån som blinkar i olika färger under mina ögonlock.
Det finns så mycket. Du är så nära men ändå så långt bort.
Att säga att jag inte saknar dig, vore en lögn.


And I was stuck in the middle

Godkväll!

Jag är precis hemkommen från SF Bio. Jag och Lovia bestämde oss för att se "I rymden finns inga känslor". Om titeln stämmer, kan jag tänka mig att dra dit ibland. Kanske ganska ofta.
Filmen var iallfall riktigt bra och tillskillnad från andra filmer gick vi därifrån med ett leende på läpparna. Kul film, verkligen.

Under dagen så gick Hanna och jag runt på stan.. gick därifrån tomhänta medans våra magar var fulla med kinamat. Åkte till TunaPark och därifrån fick vi med oss lite. I min påse låg det skor i en kartong, är dock lite osäker på om jag behåller dom. 
 så nu vet ni, hej


And if it hits. better make it worth the fall

I mitt huvud snurrar mycket saker, men jag vet inte vad jag ska skriva om.. Jag skulle kunna berätta om hur god pizzan på Nattkröken var idag på lunchen eller om hur jag förfrös tårna när jag stod vid en av sationerna i den blöta skogen för att hjälpa till när ettorna gick sin skogsbana. Eller vore det roligare att veta att jag imorgon börjar 12.00 med en friendsdag i skolan och därmed kommer sova läääänge?

Nu har iallafall min mage fått två korvar med gurkmajonäs, ketchup, hamburgedressing och senap på med bröd att jobba med. Så det är dags för sängen..

Godnatt!


A thousand miles

Idag vaknade jag upp runt 13.00 efter en riktigt trevlig kväll igår, som började med firande av och hos Felicia. Vi både drack och åt gott, och självklart tog vi ton och sjöng för födelsedagsbarnet! Senare framåt kvällen delade vi på oss och fortsatte på olika håll.
Tack mina vänner, ni är guld.


Ikväll är det tvn som gäller, finns en hel del som känns lockande att titta på.
Puss


When a woman cuts her hair, her life is about to change.


Gjort är Gjort..


Älskling, jag vet hur det känns.

Imorse tog jag, Hanna och Petra en promenad till munktell för att utföra smidtesterna. De gick fint, sen gick jag och Hanna hem till mig för att plugga. Vi varken skrev så vi fick kramp i armen eller läste så vi fick ont i huvudet.. men däremot så åt vi och tittade på Tyra show + pratade, som vi nog var bäst på.

Imorgon börjar dagen med att följa med Petra till frissan, hennes blonda hår ska nämligen bli brunt. Brunett är hett, de vet du. Sedan har jag bestämt mig för att spendera pengar på kläder och efter det blir det ett besök till frissan för mig med. Spännande, men människan når inga nya oceaner om hon inte vågar släppa land ur sikte.

Nu är det sängen som väntar. kyss
Hellre magen spränga än maten slänga.

Hade en skön sovmorgon imorse.. den blev för skön så jag fick springa mot bussen. Efter en lektion och ett klassråd tog jag mig hemmåt för att sedan träffa mamma och hennes väninna på Grappa. Blev en pizza de luxe som smakade riktigt bra!

Efter pizzan såg jag med Hanna och Petra när guif förlorade..

Tack och hej


Hälften av de misstag vi begår orsakas av att vi känner när vi borde tänka och tänker när vi borde känna.

Såhär frammåt kvällskvisten så slängde jag ihop en kladdkakssmet i hopp om att få njuta av en kladdig och ljuvlig kaka. Men eftersom jag fick för mig att smeten skulle få en hård yta i ugnen ( som den såklart inte fick ) så stod den ju där ganska myckeeet förlänge. Jag fick istället en torr och mindre god kaka.. jag tog bara en gång. Förjävligt.

Imorgon ska jag ha en skön sovmorgon eftersom jag börjar klockan 12.35.

Sov gott och vakna torrt.

yeah

Då var en tid hos friösren bokad.. det är ju ändå bara hår. eller


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.

Det är Måndag och roligast idag var väl bowlingen med laget. Mina poäng efter den första serien var inte dom bästa men i den andra serien så började min bowlingtalang visa sig. 

Imorgon börjar jag klockan 10.40 och slutar 11.50.. ganska skönt. 
               Mina tankar går till Spanien..                     


Yes

Jag funderar lite svagt på att kapa av mig mitt hår.. ungefär såhär:

Vad tycks?


11 September 2010, skippar 2011 idag.

Då har snart ännu en helg passerat.. 
Igår hade jag det riktigt mysigt hos Elin,Takis och Oliver.  Vi började med att trycka i oss varsin pizza till Idol, men Oliver var mer sugen på bröstmjölk.. sedan tittade vi på film som vi hyrt. Natten tillbringade jag i deras otroligt sköna och stora gästsäng. Idag vid tolv tackade jag för mig och tre timmar senare blåstes matchen mot Hällby igång.
Vinst med 2-0.. och Linn fick 1 månads gipsad hand på köpet, oskönt.

 
Här ser ni hur sjukt söt Oliver är. Puss

7 September 2011

Idag har det varit en ganska lugn och skön dag. Petra och jag tog en rond i sumo ringen som fanns i skolan, sjukt kul haha.  Sedan testade vi ut studentmössor som kommer bli riktigt fina!

Men nu är det dags för Idol, blir glad av bara tanken på det. Behöver visserligen skriva en 3 sidors novell med Romantiken känsla tills imorogn.. men det kan vänta.

idiot.


I wonder if I ever cross your mind.

Jag vill inte, men jag måste. Det är nu jag börjar inse..


Ångra aldrig något som en gång fått dig att le.


Det vackra sa farväl och jag försvann.Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

Han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.


Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken.


Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.


Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.


Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.


Jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.


Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev.


Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”.


Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.


Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt.


Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Till slut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.


Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?


För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.


RSS 2.0