Hej

Jag är nog sämst på att uppdatera min blogg.. Men nu så blir de ett inlägg. Jag sitter just nu vid mitt köksbord och ska strax åka ner till stan o hämta Ming. Jag svälter snart. Sen ska jag o victor äta o mysa. Så nu vet ni. Min helg har för övrigt mest bestått av plugg.. Hejdå

9.

Snart har vi team buildning. Vi ska träffas i munktell men vi vet inte vad vi ska göra.. Ikväll blir de iallafall en hockey match som vi ska spela. Blir nog kul:) De är sjukt skönt med helg, skolan har inte varit någon höjdare.


Sviker er aldrig



5/1

Sjukheten börjar försvinna.. hoppas jag. Idag har jag inte gjort något..verkligen ingenting. Jag har nästan bara legat i sängen och vaknade av att jag trodde jag missat paradise hotel idag igen.. men klockan var bara sju då.
Dom här dagarna har jag haft så sjukt konstiga drömmar, jag vet inte vart allt kommer ifrån?
Jag brukar drömma flera olika saker.. alltså ena stunden kan jag vara i Bagdad och hoppa på en stundsmatta och helt plötsligt ligger jag under en säng och äter polkagrisar.. de har inge samanhang alls.
Men inatt bestod en av drömmarna av att jag skulle föda barn. Jag har drömmt de flera gånger förut och varje gång är jag lika ledsen för jag vill ju inte ha barn nu..
Men idag han jag föda också, så där låg jag med ett nyfött barn och varje gång tänker jag i drömmen, " sånt här drömmer man ju bara.. och nu händer det" så jag tror ju att de är på riktigt. sen vaknar jag, otroligt glad över att de inte ligger en liten unge där. Aa okej, de låter stört.

På torsdag börjar skolan, längtar jag? Nej de gör jag inte.
Vill jag ha solo pasta? Ja de vill jag.
Behöver jag träna jätte mycket? ja de behöver jag.
Tränade jag idag? kommer jag träna imorgon? svaret är nej..


hejhallllå

Jag har massor att skriva.. många dagar har gått sen jag sist skrev och mycket har hänt. Jag vet inte vart jag ska börja? och nu känner jag att jag böjar bli sjuk också.. så det jag ska göra nu är att lägga mig i sängen och kolla på film.
Jag kan iallfall bjuda på en bild från nyår. Varsågoda.


RSS 2.0