Midsommar

Midsommar.. kan kännas bra, kan kännas minde bra. 
Kan kännas som att jag bara är besviken på endel, jag har tillomed väntat på mat sjukt länge i onödan när ens mamma inte äns kommer. Finns så mycket jag bara vill skriva om, men saker är nog bättre om man inte slänger ur sig.
Hur som helst ska den här midsommaraftonen bli kul. Det har jag bestämmt mig för! Finns personer som får mitt humör på topp hur lätt som helst:) 
Nu ska jag ialf äta, ska bli gott!  puss♥

Fill my heart with butterflies


                                                                         SKÖNT

Löpning

Ska ut och springa med petra nu! Kan bli kul:)
Förresten är mitt humör på topp!   
Hejs

!

Andra träningen efter hemkomsten, känns helt okej.
Jag vaknade upp och såg att solen sken bakom persienerna, jag sken nog ikapp med solen och sprang upp för att snabbt åka till hanna och ligga på hennes balkong. Fina grejjer.
Sedan var det dags för träning och hade även efter hoppats på ett kärt återseende tillsammans med petra men icke..
Tråkigt när man går miste om andra saker, men that's life.


♥ Sverige, hemma, riktigt täcke, mjuk säng, fina vänner, mjölk. Fan va skönt!

Hemresan höll på att gå illa, trodde vi..
Jag satt nämligen på burger king i väntan på att få gå in i gaten. Vi hade god tid på oss men när jag väl hade ätit klart gick pappa för att se så det inte var några ändringar. Men plötsligt stod det att våran gate var closed.. då blev det en jävla fart. Pappa tog fram sina snabbaste steg och jag var inte långt efter. Väl framme vid gate 16 stod det massa folk men det framkom inte vart alla skulle någonstans. Snabbt tog pappa tag i någon som arbetade där och visade biljetten för honom och frågade vad som hänt med våran gate 16? .. Då fick den där killen fram på någon konstig engelska att gaten var deleted..  Grejjen var att det var typ 45 minuter kvar tills planet skulle lyfta så vi hade läget under kontroll..
Men man vet ju aldrig med utlandet, de kanske har anorlunda regler..
Hur som helst bönade och bad pappa om hjälp, han lät som en litet barn haha. Det var ialf rätt gate och den var långt ifrån closed. Tur för oss..

När jag senare kom hem fick jag fint besök av hanna frida och petra! Vi hamnde tillslut hos emil lindblom. Kul att få träffa massor där med=) Som grädden på moset, förresten vem kom på att det ska vara grädde på moset? låter sjukt äckligt.
Jag somnade ialf djupt i min säng. Jag kan inte beskriva känslan av att lägga sig i sin egen säng.. för bra.


Idag är det träning och det var sjukt länge sedan..

ahhhhhhhhhh jag finner inga ord,


Sista dagen

Da ar det sista kvallen i Alanya. Nu ikvall har jag shoppat det sista och avslutade med en Qp♥
Under dagen har jag gjort mitt basta for att ta tıllvara pa solen, ıdag sag det ut att blı regn men det vart det inte.. sa nı vetç Nagon som stor mıg lite ar vuxna mannıskor som blir som barn nar det fınns en pool och lite rutchbanor(?)
Forestall er att ni lıgger skont pa en maddrass i vattnet och gungar latt pa vagorna.. du blundar och forsvinner in iandra tankar.. sen kommer en vuxen karl som en fet ko ner for banan och kampar for att vattnet ska skvatta sa mycket som mojlıgt och det blır en tsunami over dig i vattnet.. Det later inge vıdare och det ar det inte heller. Ok om man aker som vanlıgt folk men nar man vill skvatta pa alla andra sa mycket som mojlıgt ar det inte okej samtıdıgt som man tvıngar upp sıtt barn for att sjalv ska kunna aka.. jag kanske later jatte tontig men va fan. Inte schysst..
Sen tankte jag aven upplysa medlemmarna i Slagsta att jag tagit trapporna istallet for hissen ett par ganger.. sa jag ligger nastan i samma form som er pa mandag. plus poang!
Imorogon gar bussen fran hotellet klockan 8.45 sa maste upp och packa nu..
Pusspaer

hooot

Sıtter har ensam i rummet med datorer och en turk som jobbar har kommer varannan mınut och masserar mıg? Blir lite radd..
Just nu ar det for varmt for lıvet sa att sitta ı solen funkar typ inte!  Skırver mera sen. pusss 


hejhopppp

haha hanna du ar vacker,vacker som molnen.. ne okej=) men du ar bast!
Soolat hela dagen.druckıt massa cola! Sedan vart det shoppping, smakade aven pa turkıets cheesrburgare. 15:- ...
Nu ar jag trott pa alla forsaljare sa nı vet..
Lagg dags, sakar er hemma<3

=)=)==)=))))))))))))))))))))))))))))=)=)

hehhe

Nu har jag 10 minuter kvar och langre orkar jag nog inte sitta.. kan bara saga att nagon ar mina tankar hela tiden.
Pusss


hej

Jag satt har igar och skrev.. jag blev lite smatt sur nar min tıd for ınternet tog slut och jag han inte spara..
Men nu har en ny dag dragit forbi och idag blev det att ligga vıd poolen, ıgar testade vi stranden!
Vadret ar ialf pa topp och jag trıvs bra. Dagen borjade vı med hel kropps peeling(?), skum och oil massage samt en lıten ansikts mask. Skont vare..
Nagontıng mındra bra ar alla javla myggor.. jag ser dem inte men pa nagot satt satter dem snabeln i mig och sprutar in sitt gift.. idıoter. Mitt ena kna som fıck sıg en omgang igar ar dubbelt sa stort som det andra. Sa for tıllfallet dranker jag mıg i myggmedel som ska ta dod pa javlarna, eller ıalf ınte satta sig pa mig! Det var det=)
For overigt glider jag mellan barerna dar de har hamburgare,pızza,drıcka,glass mm och bara plockar pa mıg haha..

För allt vi drömde en gång

Det börjar dra ihop sig och jag har en konstig känsla i kroppen.. nervositet.
Tjejer i laget.. jag vet att ni fixar matcherna idag och imorgon. Elin, du hör av dig om hur det gått!

Vill bara önska er här hemma en trevlig vistelse.. ses när jag kommer hem !
Jag kommer sakna er..
även om det bara är 1 vecka ahha

Idag är dagen.

Det tråkigaste är nog att vänta tills resan börjar.. man har packat klart, funderat på om man glömt något, tänkt lite till.. men endå är det ett par timmar kvar. Men den som väntar på nått gott..
Om jag ska ge ett par ord till gårdagen vill jag börja med att tacka alla mina kära smid vänner och tacka ännu mer Elias som vi fick tillbringa kvällen hos! Jag tror de allra flesta hade en sjukt kul tid där:) tack tack tack.
Återigen till resan och det som är mindre kul är om planet faller i havet och det är hajjar i vattnet, eller om man badar och så kommer det en haj.Inte alls bra.
Mitt sommarlov kan nog inte börja så mycket bättre åandra sidan trodde jag innan skolan började att mitt sommarlov inte kunde sluta bättre men där hade jag fel.. det gör mig nu i efterhand ingenting! Jag tror stenhårt på att detta sommarlov blir suuuper.
Grattis också till alla ni som tar studenten, kör hårt                                                                        idiot haj

pusssssssss


eree såhär det känns

Som ni ser är inte bloggen densamma utseenede mässigt... det är pga att jag tryckte på något. Hanna ska fixa det så ni behöver inte bli så upprörda. Med omkring 21000 läsare per dag är det jobbigt att få så mycket klagomål  Hur tror jni det känns? skärp er.

Kall jävla dag! Förmiddagen spenderades i vilsta. Inte det bästa vädret. Men vad gjorde man då.. jag åt en munk med nån röd stark smörja i.. drack 1 liter vatten med 4 tamponger i munnen och avslutade dagen med ett ryggplask i eskilstuna ån. Med runf 6 grader i luften och ha förfrusit fick vi äntligen åka hem. Det blev en lång varm het och skön dusch, ett par timmar i sängen där jag sov. Som vanligt drömde jag sjuka saker..   Nu är det bara match mot IK Tun som är kvar av dagen, tror jag. Tänkte bara ge lite information om att det ska bli skönt att ligga på en strand med en sol som värmer, om sådär 3 dagar.


RSS 2.0