Puss

Tjena fan. Hoppas eran midsommar + helg varit fin. Jag har haft världens mysigaste dagar på en ö i skärgården tillsammans med Victor och hans familj. Tackar otroligt mycket för det! Vi kom hem igår och avslutade med varsin kebabpizza i soffan, för att sedan säga hejdå nu när han ska vara borta i 2 veckor.
Saknar de som är utanför Sveriges gränser och kommer sakna de som ska härifrån.. ha det bäst tycker jag.

Jo men idag då.. Jag spenderade endel av dagen hos elin i solen tillsammans med 4 söta tjejer. Lite senare på kvällen tog vi en löprunda i stan och avslutade med styrka på hennes gräsmatta. Ännu lite senare fick vi även trevligt sällskap bestående av Robban och Fille.
De var allt för den här gången, peace.


Sommarlov, va

Ja, då skriver jag igen.. var ju några månader sen så. Jag kanske borde skriva något intressant? Men det jag känner just nu är att det är jävligt jobbigt att ha lagat mat åt sig själv såhär vid tolv tiden och när man ätit upp så är man inte mätt. Alternativet är att gå till köket igen och fixa något nytt eller gå och lägga sig hungrig? Känns sådär. Mhm... studenten. Grattis för fan.  Kan ju berätta lite om hur dagen sett ut. Först stod jag på rekarnes mark för att se när alla mer eller mindre lyckliga sprang ut, iväg och bort från skolan. Tårarna kom. Grattade folk, gick ner mot stan med mina fina vänner och sen åkte jag och petra till Johanna Lundberg. Det hölls tal. Tårarna kom. Det öppnades paket. Tårarna kom igen. Efter några timmar där så åkte vi till Lovisa Lantz och hälsade på, mys. Hamnde sen hos petra med dessan, emma och karin. För dom lockade alkoholen mer än mys ikväll, men inte för mig..
Så sitter nu här som sagt med för lite mat i magen och ägnar en tanke åt barnen i Afrika.
Jag går och äter, hejs


RSS 2.0