mys

okej 5 minuter till en pizza på min tallrik på mitt bord framför tvn. frågan är varför jag skriver igen. kanske för att jag är på ett bra humör! och möjligtvis för att jag lyssnar på musik från någonannas kassa blogg eftersom jag själv inte är så modern och har musikprogram o grejjer. Kvällen kan nog inte sluta så mycket bättre, eller du skulle kunna vara här. Vem undrar ni, hur undrar jag. men vadvetjag..  lurigt såndär=) ne men nu är pizzan på plats.

vem ärru själv då, sten?

kan ju börja att säga såhär att vädret är och har varit på topp, det har även min helg och det känns underbart:) Kort o gott.
Känns som helgen har varit riktigt lång på något sätt? Det har varit firande av folk hit och dit och det har varit match i södertälje, vinst för oss, synd för dom=) Igår vart det ett kärt återseende av pontus och christoffer, härligt såntdär!  och idag har solen gjort sitt och en sväng till borsökna såhär på kvälls kvisten gjordes med bröderna hamnstedt+ petra+ christoffer + en del andra + inge mer. Petra badade inte, oschysst och dåligt. Men solen går upp imorgon med och det blir fina grejjer imorgon med lektioner från 8.00 - 16.00 som känns ganska så värdelöst.. Sitter just nu och väntar på pizza. köttfärs & ägg<3  jodå sååatt nu är det bara 2 kompliteringar som ska in tills på onsdag, hur nu det ska gå till?...  

PISSSS

Det har gått ett par dagar sedan det var onsdag och jag beklagade mig över den tidiga hemgången pga match dagen efter. Men nu med facit i hand var det kanske värt det.. BP åkte på stryk med 4-3 heheh skönt.  Igår var jag med min kära mamma och köpte bikinis på stan och han med en sväng till frisören också. Efter det var det träning.. och sedan blev det en lung kväll med Anta carro linn och petra hos adde flodman.
Idagdåååå.. jag måste plugga!!! skriva komplitering i smhällskunksap och det är suger. En jävla analys, jag spyr.  Idrottsskador och samhälls ekonomi också....!
Imorgon är det match igen, nu mot nyköping. Så lär väl bli hemma tidiggt idag igen..

Like a perfect scene from a movie screen
We're a dream come true
Suited perfectly for eternity
Me and you

Like it used to be

Onsdag..´mjaaa. 
Idag gick väl för det mesta jag och Hanna runt i parken zoo på naturkunskapen, nog om det.
Jag letade sen efter avslutnings kläder om nån undrar... sen åkte jag fort hem och sen till frida och sen till moa och sen till daniel som hade fyllt.  Det var dagen. Min dag är nog slut också, match imorgon mot bromma pojkarna borta så kvällen blev inte lång. Det är fan bra av mig åka hem när alla andra kommer!  elllller ? njaa lite torr sådär. 
Bla bla bla

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.


28A

Grejjen är ju att jag lackar! Det gör jag för att du beter dig stört!

Dagen har varit chilll, låg på gården och solade någon timme sedan var jag på plats i hällby och såg på när hällby åkte på däng. Synd för er. Det är ju även söndag och veckan hos pappa börjar så det blev ming palace som stod på bordet. Tackar tackar<3 Just nu känner jag mig lite nojjig inför samhälls ekonomi provet som är på onsdag, herrrååååååååå


HELG

Dagen igår vart mindre lyckad! Mina förväntningar var höga på att kvällen skulle bli fartfylld och rolig. Den vart det motsatta. Först var vi hos carro sedan tog jag, Petra, Anta och Carro bussen till skogsängne där vi mötte niklas och andreas. Vi gick en jävla bra bit tills vi kom fram till den såkallade festen. Men va fan var det vi kom till? Det var nog det värsta, så att berätta om det är endast skämmit! Men men, trevligt sällskap ialf.

Idag vaknade jag hos Petra och drog nästan direkt hem och fräscha till mig lite. Sedan tog vi cyklarna till slagsta för att se en stund på liga finalen?! trooor jag..  med niklas och andreas. Efter det satt det fint med slagsta glass och familjen assarssons grillning var sjukt bra,gott,trevligt,roligt... Runt halv tio drog vi till petra där även Birk gled in, vi slutade sedan kvällen på kebabhuset, skrääälll!


JA TACK!


Dagen har varit seeeg. Började 10.40, alltid skönt. Sen var det NK prov efter det argumentation i svenska. Jag hade ett toppat lag.. bestående av mig, Birk och Freddan.... njaaa. katastrof. Som ett härligt slut på skoldagen var det spanska som jag avskyr.  Efter det var tiden inne för mig och elin att ta hand om 30 barn på Årby IP som ledare för bollskola.
Vi klarade oss igenom timmen utan klagomål. Starkt!  Sedan rullade bilen till tunavallen för träning, kass träning, segare än spanskan idag. men men.....
Imorgon börjat vi 12.10 och innan det tänkte jag och petra ta oss tid till att sola. 
hejdå fuckers

↔↔Ξ↔

eurovisoion song contest?  har sett 3 bidrag, men vad gör dom då? skäms lite för världen. Kanske lite också för Det som vi röstade fram som Sveriges bidrag. Att kalla det för det är nog inte mer än rätt, även med hennes långa blonda hår så ser jag skepnader av en man. Inget plus för sverige med en som kallas Det.
Förövrigt har dagen känns bra, jag känner mig glad, fast varför? Skolan avlivar mig sakta men säkert, hanna pillar i näsan på lektionerna när hon tror ingen ser. Elin slår mig.. hårt..
Men vad gör det när det börja närma sig sommarlov?
Jag har endå tänkt på en grejj,  vad smakar coca cola? alltså vad har det för smak? Päronsoda smakar lite päron och fanta lite apelsin, tror jag? eller va fan smakar det för nått? Men Cola då.. det smakar ju inte kola, grädd kola eller nått?
Cola är inte gott längre, fanta tror jag ialf smakar apelsin och burken med det i smakar bättre efter träningarna än vad cola gör  HHEEH. 

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Frågan är hur människor tänker när de parkerar sin cykel bakom andras? Så när man ska ha sin cykel framför måste man flytta den bakom. I detta fall gällde det min cykel som prydligt stod med hjulet i ett av facken eller vad det heter..
och även fast det fans lediga platser brevid så stod ändå en blå cykel precis bakom!  Endel tänker nu, att det kanske var fullt när personen med den blå cykeln kom till platsen. Men då ställer man den någon annan stans och finns det ingen annan stans då.. gör man nått annat. Men man ställer den inte bakom andra cyklar. Det är ingen big deal, men inte helt ok.
   

hatar rubriker

Surt med alingsås som vinnare.. men va fan.  Idag är det match mot Bk, denna match känns lite mer speciell än de andra. De är trots allt mina gamla tränare som kommer stå i andra båset, dock inte munken. Samtidigt möter de man själv spelat och kämpat med.. konstig känsla..  Får se hur det går:)

Time will tell


Fredag och ...

Fredag och regn. Inge vidare alls faktiskt! Regnet dränkte oss lite på träningen, eller ganska mycket. Våra vita t-shirtar och små shorts slimade sig mot våra kroppar, vaaa! skojja ju. Vid halv sju tiden var vi klara för dagen och vi klev av arenan renare än vi kom dit. plusi kanten. Viktor tyckte jag skulle skaffa ett par tofflor som jag kunde ta på mig efter träningen när jag går mina 50 meter hem.. jag ser själv inte detta som ett problem att gå i fotbolls dojjorna över gatan. men tydligen ser det förjävligt ut..?! synd.   Fan gloooben imorgon med petra och emelie! Ska bli sjukt kuul.


RSS 2.0