sleep well cykelställ

Blev fast på hemköp tyvärr.. så inga bilder på kläder idag. 
Typisk att de såg precis när jag tog några tuggor från min knyckta chokladkaka


Här skådar vi 283 st ploppar.. och inte ens våran vanliga chips påse och dricka kunde de bjussa på när vi slitigt så hårt.
Imrogon är det smidtester som väntar.. klarar jag mer än 8 på beep. åter står o se heheh


majs

Jaha... ehm. Jag ska inventera på hemköp 18.00. Jag har längtat hela dagen på att få räkna diskborstar och korvbröd, ska bli så kul. Sen får jag ju en chips påse och dricka med mig hem. Kan det bli bättre?????
Dagen har faktiskt varit lite sådär, vet inte varför men hoppas hemköps otrevliga personal kan få mig på bättre humör.
Nu vart inlägget väldigt dystert så jag kan ju försöka göra det lite mer roligare nu och det ska jag göra med att härma hanna och förmodilgen tusentals andra med att lägga upp bilder på kläder som inte används. Vill någon få hem de till sin garderob för ett bra pris, säg till mig. Bilder kanske kommer ikväll om jag inte blir inlåst på hemköp.
hehehehe

tjena

 Idag kom mitt skolfoto. Jag är rätt nöjd


Yyoo

Varför har jag tänkt skriva något vettigt i några dagar utan att gjort det? Kan vara för att jag inte har något vettigt att komma med för tillfället.. Hur som haver har jag spelat handboll idag. Min första riktiga handbollsmatch med dommare o grejjer. Lag smuif mot olebrumms för övrigt var vi smuif. Var det en blandning av smid och guif eller är jag bara jäkligt klyftig som kom på att det kan vara det? Jag har sedan varit hos luka & även filip såklart. Kul tid där:) sov dags nu och match imorgon. Kort och gott peace breeee

I thank the stars above.

skolan är igång.. säga vad man vill om det. och nej rubriken hör inte till den första meningen...
Imorgon är det skolfotto.. eller?  säga vad man vill om det också.

Idag har jag iallafall varit på en seans, finns säkert mycket olika saker man kan göra på en seans men för er som inte vet vad jag gjorde så lyssnade jag på när en man vid namn jörgen tog kontakt med döda. stört tycker ni..  jo kanske..
men man får tycka som man vill:)

ska sova, hejs.. förrsten så siittter jag här och tänker en himla massa så ni vet25 augusti..

och 4 månader kvar till julafton minus en dag. njaa sådär va.
Idag var vi lediga från skolan eftersom 1:orna har det oerhört kul på hajk eller? Hur som helst har dagen sett ut såhär
 ♦9.40 Uppgång inklusive allt man nu gör på morgonen
10.30 Tvingar pappa iväg mig till skolan för att hämta lite hjälpmedel till en engelskabok jag ska så gott som läst ut tills torsdag.
11.00 Läser förfullt
15.00 Har jag tröttnat på att läsa, konstigt? nej
16.00 Petar mig i naveln
17.00 Träning
så ni veeeet..

Nu är det nog läge att duscha, fast petra sa precis att hon tänder på svett lukt.. fast svett o svett.. jag luktar kanske inte blommor och karameller precis nu.
 shiiiiiiiit ser att linas kvällsbok börjar om 0 min. dags att springa. puss

Jodå

Då är vi påväg igen, Qp cheesmenyn och Chessburgaren satt lika fint som jag trodde! Ska nog ta några timmars sömn nu.. Puss på er

Holme

Vi sitter just nu i bussen påväg från malmö.. Igår spelade vi mot jitex och vann med 4-1. Idag förlorade vi dessvärre med 3-0 mot ldb malmö. Mindre kul! Men va ska man göra.. Nätterna spenderade vi på hotell, inte helt fel. Jag linn och lovisa + jossan en natt sov tillsammans. Så nu vet ni det också. Nu är vi som sagt på våran väg hemåt så jag och elin har nyss sett P.S I love you.. Gråtit en skvätt, ätit godis, druckit jäst äppel dryck mm.. Känns ganska så jätte bra även om det är 6 timmar kvar och ett stopp på mcd som kommer sitta fint! :):):):):)

Holme

Vi sitter just nu i bussen påväg från malmö.. Igår spelade vi mot jitex och vann med 4-1. Idag förlorade vi dessvärre med 3-0 mot ldb malmö. Mindre kul! Men va ska man göra.. Nätterna spenderade vi på hotell, inte helt fel. Jag linn och lovisa + jossan en natt sov tillsammans. Så nu vet ni det också. Nu är vi som sagt på våran väg hemåt så jag och elin har nyss sett P.S I love you.. Gråtit en skvätt, ätit godis, druckit jäst äppel dryck mm.. Känns ganska så jätte bra även om det är 6 timmar kvar och ett stopp på mcd som kommer sitta fint! :):):):):)

Burgit

coooper test 9.00 men ska man springa.. nee skippar det va:) Ikväll drar vi mot malmö och ska spela två matcher under helgen. Det är då anledningen till varför vi som ska spela inte springer, vi joggar lite fint sådär..
Nemen om 3 min står elin utanför. blir snabba ryck nu puss


sommarlovets sista dag..

hur skumt känns inte det? 8 av 10 kanske.. men det är så det är och jag har väl hunnit med en hel del under lovet.. Var i turkiet första veckan, hängde i vilsta mestandels av soltiden vi fått ( ascoola), vann gothia, det tackar vi för! inte alla som gjort det. inte i år ialf. umgåtts med mina fina vänner helt enkelt och underbara pojkvänn. puss på er.
 Men allt har inte varit en dans på rosor.. Victoria, tack för de glada stunderna jag fick med dig nu i sommar! Kubben i djurgårn du vet? Vi var ganska så jätte mycket bättre än frida och dom! jag var dock tvungen att visa dig och emelie hur man fick ner kungen hah! Men nu vill jag bara att du har det bra. vi alla tänker på dig<3 finns så mycket man vill säga..

Idag dååå! hehe sista dagen o allt!
Började med att gå upp vid 11.. var trött. Hur ska det gå dessa kommande dagar?
Vid ett träffade jag mamma och min kära faster. självklart är mamma också kära. fattanri ? aja...
Tog en tripp till akropolis, black and white. himelskt gottt. tack mona<3 sedan träffade jag lite puddingar på stan! nej.. inte dig niklas! sedan erbjöd mamma sig att göra lite fotvård på mig och avsluta med en rygg och nack massage. sa jag nej? neee det gjorde jag inte. hhe tack morsan!
Solfuxen fick även in lite slantar efter jag varit hos mamma pga jag och petra tog oss dit och solade. varför tänker ni? varför undrar jag? petra säger att de beror på klimatet..
men sen gick dagen och jag blev erbjuden en middag med tjejer på akropolis på kvällen men det fick vara nog för idag. hoppas ni hade trevligt:)
Jag spenderade de sista timmarna den 19 augusti med victor♥
och nu är det redan den 20.. tiden går fort. kan vara lläge att sova nu.. tror jag göre!

ciaaao! pusspuss  skojjjjja! herrå

<3

Jag älskar dig pappa! Missade det i förra inlägget men jag tycker att min fina fina ord är värt ett eget inlägg.

18 augusti

Och pappa fyller idag! Nog för att klockan är efter tolv och egentligen den 19.. Men det gills just nu inte. Så jag ska säga att idag har jag tränat. Skit kul för er att veta! Sedan gick jag de 67 meter som det är till min kära victor. Trevligt det där. Men nu ligger jag har i min säng med två kuddar och ett täcke för att få lite sömn. Skola på torsdag.. Eller imorgon fast som jag sa innan, det gills inte! Herrå

85456

Då är det dagen efter igår.. Är skapligt så jätte hungrig. Men vi ska inte äta förns 12 och eftersom jag var redo till klockan tolv så var klockan bara 11 svensk tid. Oschysst.. Men den som väntar på något gott.. ska bli skönt att komma hem. JAg har hur som helst haft en kul tid:) hejs

HEJHOPP

det är torsdag och dags för kryssning, känns bra! Jag har inte skrivit på ett tag.. har bara inte blivit av. mycket annat. men nu ska vi ta och hämta upp tottte sen är vi på gång. skriver mer under dagen. puss Vill även säga: vickan<3

RSS 2.0