lördag jävla natt/morgon?

vad äree här? klockan har inte ens passerat 07.00 och jag har nyss ätit frukost.. och vet ni varför?  jo för jag ska spela en värdelös tränings cup hela min lördags för- och eftermiddag. Jag vet att ni blir avundsjuka nu.
jag vill sova.. jag villl ligga och gosa ner mig i min säng. men icke... ne men de är lungt, jag ser fram emot att spela match om någon timma i mörkret med ett par minusgrader i luften, fan va skönt.
puss för i helvete

Raket

Hej hopp. Just nu ligger jag i en soffa på mammas jobb och vilar. Pappa och jag gick tidigare idag till Akropolis och åt lunch. Black and white känndes rätt idag med:) tack pappa. Vi båda rullade nästan fram efter maten.. Vi gick iallfall förbi mamma och jag blev kvar här. Så de är så de är. Mamma jobbar och jag ligger här och har precis läst min frida tidning heh. Frågan är bara hur de går för petra att göra iordning sig.. Nu när jag väl är igång kan jag berätta lite om gårdagen. Jag såg först klart på män som hatat kvinnor, äntligen. Sen gick jag elin och petra ner till stan och mötte massa söta flickor. Vi slog oss ner på waynes ( stavas de så?) och åt lite äppelpaj. Sen minns jag inte vad jag gjorde men hanna jag och frida åkte till linda lite senare och njöt i hennes jacuzzi sen såg vi givetvis på andra avenyn. Äckel greger, usch. Sådärjaa.. Nu ska jag fråga petra va hon håller på med.. simma lungt

isflak

Nu är det nära lovisa.. jag har inte mycket kvar utav filmen men nu tar jag en pause och drar ner mot stan med elin petra och dessan för en fika:) puss


Tisdag

Jag gjorde mig nyss en stor potion köttbullar och makaroner<3

Frågan är om jag ska plugga lite? ....

Måndag

Hur skönt är de inte med lov? Det är nästan bäst! 
Det känns som att dagen kommer bli ganska seg.. + att den här datorn har gjort sitt, jag får damp. den är så seg1"!!!!!  Jag ska nog strax lägga mig i sängen och se ,män som hatar kvinnor.  ja jag är lite efter.. men har lovat lovisa 4 gånger att kolla på den så vi kan gå o se när den där tjejen leker med elden. Så måste få de gjort nu :)
Sen är de träning.. kommer vi vara 4 st? ja de kommer vi...kul.
Jag kan ju hoppas att någon viss du förgyller min kväll sen:) 

                                                                                                                          
                                                                                                    pusss mamma


LOV DÅÅÅ

jag kan ju börja med att tacka elin för både de ena och andra! De är ju även hon som fixat så min blogg ser ut som den gör och hur schyssst ären inte? puss elin!!

Gårdagen var fin härlig och söt och idag dagen likaså. nu vart jag sjukt trött så skriver imorgon.


DUDUDUDUDUDU<3

ni vet vem, och hon e bäst

ja säger ba, marre måste ha grymmaste bloggen någonsin. woho

man blir ju lite hungrig när man tittar påren. puss i bakfickan!

elin är bäst

korv med bröd, är du hög? kom igen min kvinna, för vi måste ju hinna, med av vinna.  vad görs nu när jag är ensam vaken, kanske är jag till och med naken. det vet ni inte någon gång, istället kan ni sjunga en sång. jag lär inte sova på ett tag, vi spelar ju trots allt i samma lag, och det är en ny dag, kanske de komma på en ny lag. jaja jag vet att jag är bäst, mareille tycker dock att jag är en häst. men vad gör dé, när jag ändå bara e sne. victor e en sömtuta, men nu ska vi inte luta, bara tuta och tjuta. för jag står utanför din dörr tony, och för längtar som aldrig förr, för allt jag hör i mitt huvud är ditt surr. så e det bara. lägg av att vara, när ni inte har något här att svara. komigen brorsan, det här är till morsan. hon har ingen chans, det här är min dans. och jag ger mig inte idag, där det min lag och jag säger hej till er alla,  nu e det dags att knalla. doctor bombay är förresten itne okej.

och marielle säger hej, / elin''
kvällen har varit mys, näsTAN för mys. nu myer vi igen

onsdaaag

heeej! jag har egentligen massor i huvudet som jag kan dela med mig av, men just nu vart det plötsligt rätt tomt?
skoldagen tyckte jag gick fort idag, hade prov i naturkunskap som jag tror gick bra:)  Hanna spårade som vanligt och sprang runt på området? hahah du är fan kul.  Sen kom jag hem och sov som vanligt, laddade upp med en kebabrulle och sen gick jag ner till samligen på vallen. Vi vann med 4-2, kändes bra kändes fint.  Nu ska jag nog spela lite tetris så jag vinner tetris vm som elin fixar på smid. ullrika kommer gilla de heheh

söndag morgon..

Helgen har bara varit jätte skön, ingen match,ingen träning och ingen petra.. nästan.  okej i fredags var jag hos petra och gjorde inget vettigt. Igår tog jag mig till tunavallen för att se när elin spelade med a-laget och var bäst. bra elin!:) Sen rörde jag på steken ner mot akrolpolis och träffade mina fina flickor och åt. black and white, jag tror jag älskar det.  Efter måltiden gick jag elin anta och linn till mig och senare till rogic. tillslut hamnade jag och petra hos R. finnman haha va? spelade lite fifa och guitarr hero in på småtimmarna. Sen fick vi nog och nu ligger petra i min säng och smörjer in sig med olivolja, kan va mysigt.

Jag vill även säga att de var schysst att lämna tillbaka mobilen. Jag undrar bara om de var nödvändigt att ta bort sms o så? Fast du var ändå rätt trög som tog den överhuvutaget.. aja.

Nu blir det bara jätte mys med petra.  pusss


DET FINNS BARA DU

freeedag

du kommer snart vara så jävla körd.synd för dig.

just nu sitter jag och väntar på goood jävla mat som mamma lagar och pappa kom precis förbi med en påse choklad från tyskland, känns ganska så bra faktiskt. Nu ska jag nog ta och läsa min älskade frida tidning innan maten. puss idioter

tgtrhgtr

nu är jag kapbel till vad som helst........... 
jävla idiot som tagit mobilen, ge tillbaka den horungejaksbshd! jag kan inte beskriva min ilska. Vem tar något som tillhör någon annnan? har inte dina föräldrar lärt dig skillnaden på " mitt och ditt". kanske hör aldrig människor som härstammar från något smutsigt land det, att man inte tar någon annans saker?
är det du din groteskt fula immigrant vet jag inte vad jag tar mig till....

äckel man gör inte sånt.


Onsdag

då krossade vi bromma pojkarna med 6-0... idiotbra tjejer! All kärlek till er + kött pommes och b-sås<3
Imorogn börjar jag 13.30 med tillslagsträning slutar kanske 14.30 sen träning 17.00, ganska så skönt ja. Men måste hämta en bok i skolan som ska vara utläst tills fredag och 20 frågor ska vara besvarade om den, minde skönt? ja.

Nu är bara den stora frågan vart fan min mobil är? JAG VILL HA DEN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU


jonfg

mobilen är gone.. käännns ganska så jätte mycker mer surt än cykeln.

ÍUASDBIUDFSISADFU ÄR SKAPLIGT ARG



Vinst

Resan hit gick bra fast antas öron lockade sig och mitt huvud sprängdes lite lätt. Men va fan det tar vi. Vi vann matchen med 1-0, sjukt skönt. Vi hade 15 min på oss efter matchen och 2 duschar? Vem bygger ett omkladnings rum med 2 duschar? Aja nu är vi påväg till flygplatsen och sen blir det mcd<3<3<3<3

Söndag

Då sitter vi alla på Arlanda i gate 31 och väntar.. ihopp om att överleva flygturen. Linn tycker förövrigt åt de ska bli skönt att komma bort från sverige och åka till umeå .

12

Det är något som fattas.. och jag vet att det är du.


Lördag

Igår hade jag en hel mysig kväll hos elin med hanna frida linda och petra! Vi började med att äta en god middag, jag vet inte hur det stavas eller hur man säger det men gott var det:) Sen slängde vi oss i soffan och såg idol. Det var en kul kväll:):):):): taack!!

Dagen idag lär bli lite segare.. och imorgon tar jag och mitt lag flyget till umeå för att spela match. Kan bli kul!

idioter

Idag vaknade jag upp ur en skön sömn och inte långt efter det frågar pappa vart jag gjort av cykeln ?
Men jag hade inte gjort av den någonstans.... vem tycker ens det är kul att ta cyklar?


 mmm ungefär såhär känns det..

freeeedag

sitter hos elin just nu med frida petra och hanna, linda lämnade oss..
utröstningen i idol håller på och jag bara hopppas att carolina åker. mmm
 men jag skriver något när jag kommer hem, h errrå







Torsdag

hejhopp..

Idag var jag hos tandläkaren, aa jätte kul. Men jag jag skulle bara kolla läget i munnen och hon sa att det såg bra ut. så jag fick gå hem nöjd. Någon som nog inte var så nöjd var en tjej som såg lite halv sne ut som satt i väntrummet när jag och pappa kom dit. Vi han sitta där i kanske 10 minuter och hon hade ju suttit där längre, men då så säger hon till en kvinna runt 40 men som ville vara 20 att hon tyckte att de borde hålla tiderna..
Kvinnan nickade och sen gick det en stund till..
Då frågar den där snea om det är den 15 okt idag och vi svarade ju såklart att det var den 8:e..
han ba - men då ska jag inte vara här idag..  Sen gick hon hah synd.

Pappa och jag åt nyss pizza för att fira att jag inte hade några hål haha, enligt mig är det helt rätt att fira allt som kan firas:) Om 45 minuter är det träning, mmm kallt och härligt.


onsdag

Efter skolan idag gick jag om mamma för att se hur stövlarna på bianco satt..
varför ser jag ut som en skel gris i stövlar för? blir lite ledsen..
vi gick vidare för att titta på andra ställen och så hittade jag ett par fräscha låga skor men fanns bara i st 36..
Jag får lita vidare på fredag eller något.  Men jag fick med mig ett annat par skor hem hehe.. 
Nu ska pappa färga mitt hår hah får se hur det går..



Tisdag

Som alla andra tisdagar började vi dagen i munktell. Igår "skadade" jag mig på träningen, eller fick reda på av uniteds sjukgymnast att jag sträckt mig i muskeln typ vid hälsenan, hah jag vet as töntigt... men var hur som helst inte med imorse och inte på träningen ikväll. Fast jag var där ialf! Efter munktell åt jag ida och petra på solo pasta som smaka lika underbart som vanligt. Sen mötte vi upp resten av gänget och gick mot pandora? eller?  påvägen dit blev jag kär, i ett par fina svarta stövlar. såå nu vet ni det också.
Nu på kvällskvisten åkte jag och pappa o solade, 100:- för 20 minuter? det är fan inte okej. aja..
Andra avenyn börjar om ett tag, ska bli kul, ska bli härligt. pusss




Jag saknar mina pojkar också..


Måndag

seg dag, seg träning, trodde också klockan var 21.30 men den va 22.30 så min säng gång till 22.00 sprack .. illa.

 

BÄST!
Kärlek till er.


dra

Du irriterar mig sjukt mycket. mmmmmmm fan alla fula ord.


nu känns det bättre. godnatt igen


rubriken finns inte.

Då var helgen slut.. tack lina för gårdagen och ni andra babes. Idag har det varit en väldans mysig dag, petra kom över på lunch sen åkte vi till elin där hanna tove och frida också befann sig. Vi åt bullar, vissa plugga och andra sov, hanna underhöll någon i cam heheh.. ne men sen gick vi till frida för att kolla lite på oth. Ge mig lucas, nu på en gång. marielle scott.. hur bra låter det inte. skämt åt sido.
Sen tackade jag för mig och då åkte jag och pappa till ming och hämtade krubb. Dessvärre hade han inte beställt min vanliga kyckling med blandade grönsaker.. så det var en liten miss. men jag älskar han ändå:)
Nu känns det som att det är läge för sängen, det blev inte mycket sömn inatt? imorse?

GODNATT

 lycklig tjej.. hah

bulldag


Grattis din fula jävel


mm

Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
 Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.


RSS 2.0