12345678

Jaha, söndag igen då. Det som jag har lagt ner mest energi på idag är väll träningen och såklart den vanliga packningen på söndagar.. Hur som helst måste jag börja plugga inför veckan och hur kul är det? Pappa är iväg och hämtar ming så det är lite positivt mitt i allt:)

Igår hade vi en hel dag med laget. Det började på Årby ip där vi vart indelade i grupper. Jag, Emelie Karlsson, Emelie Lundberg, Nickis och sara trodde vi hade ett riktigt kanon lag. Men tyvärr.. vi slutade på sista plats efter hårt kämpande. Den första uppgiften var att sammla så mycket poäng som möjligt då man blandannat skulle få olika saker, som gav olika mycket poäng till årby ip. Vi hade två timmar på oss.
Pappa kom för att skjutsa oss till emelie.K och sedan vidare till stan. Jag och emelie.L fixade saker på egen hand. Vi sprang överallt. Tillsöder, från söder, till nyfors,från nyfors,till stan bla bla..  Emelie.K och resternande var i badhuset och badade och sara färgade håret på badhusets toa för att få så mycket poäng som möjligt. Väll påväg till Årby trodde vi att segern var våran. Men där såg vi alla andra! Flera lag hade färgat håret, badat, varit i vilsta backen, spelat bowling och tagit ditt hundar och katter, helt seriöst riktiga djur. haha sjukt. Aja vi kämpade iallafall.
Därefter åt vi lunch och tog oss mot isstadion. Klockan 17.40 stod vi på isen med 100 kg skydd som enligt lukten bevisade att de hade varit väll använda tidigare.. dommarna var på plats, lika så speakern och vi var redo att krossa A-laget! På något sätt kom vi varken frammåt eller bakåt i rätt tillfällen så matchen slutade 8-2 till dem andra, tråkigt men å andra sidan hade vi riktigt kul.
Dagen avslutades på ip igen med middag. Tack tjejer och ledarna. pUSSSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0