yeah

Jag måste bara säga att jag älskar att vara ledig, eller dvs att jag kan göra precis vad jag känner för efter skolan. Det finns inga bestämmda tider, ingenting som säger att jag bara hinner plugga mellan 16 och 17, att jag inte kan titta på något bra program på tv klockan 18.30, att jag måste äta en viss tid, att jag inte kan gå och köpa tex. en hårborste på stan efter skolan mm. Känslan är härlig. Denna veckan har varit och kommer vara precis så och igår var vi ett gäng tjejer i Örebro och tittade på Kent. Det var en kul tid även fast jag inte kunde mer än hälften av låtarna..
På fredag så ska jag och Victor till Stockholm och shoppa samt ta en natt på hotel. På lördag är det smidfest och på söndag bli det lite släktmiddag hos Victors mormor. Jag själv tycker min helg låter mer än perfekt.

Men hörrni, ha det bra.

fu

Det är ett tag sen jag skrev senast.. 
Klockan är 21.50 och det är lördag. Vad gör jag? Jo, jag funderar på att plugga. Jag skulle kunna ha en kul tid hemma hos desireè men jag valde att stanna hemma?! De är något fel då..
Annars idag då?  Jag har spenderat denna dag på tunavallen, först för att se på City,Victor och sen suttit på en bänk i avbytarbåset i 90 min när "mitt" egna lag spelat. Det är ju sådär lagom kul att sitta där, men apsdöjkdfpajhgpsdnfgsjpfg

aa de var dagen. 


RSS 2.0