jo

Lovet är slut, fan. Min sista dag på lovet har varit okej. Vi hade träning klockan två och började med konditions test, jätte kul verkligen. Sen kom jag hem till mamma, Victor kom hit och pappa åkte och hämtade mat. Sen fick jag se på os som vanligt. Os är skit. Men nu är det äntligen över!
Nu ska jag sova och längta till skolan.. 


                               ♥


if we


Körde endel styrka hemma, men det blir friskis imorgon med Petra.  Så istället för att gå och träna gick jag ner till stan och kika på lite kläder. Här ser ni lite av vad jag gick med mig hem.. Tjejen skippade jag förresten.
Nu till kvällen hade jag hoppats på bio med några tjejer men verkar bli något annat =)

fredag fredag fredag

Jag måste träna.. de finns inget annat. Men min ork och lust ligger någonstans på -10. Att gå ensam till stan in på friskis, byta om, gå in på gymet, ställa sig på ett löpband, trycka på start och börja springa.. de ger mig en dålig känsla i kroppen. När jag väl går ut från gymet, duschar och byter om, går ensam hem igen då känns de hur bra som helst. Varför kan de inte kännas bra hela tiden? Varför kan jag inte bara vilja gå och träna och se det positiva med det? 
Jag måste ta tag i det här nu.. seriöst.


tjobr

morsning.
Vad väntar en idag då? Jag kom nyss hem från att ha ätit china buffé med pappa. Det smakade bra, det smakade finemang. Men efter en stund så sa det bara PANG! Tackade för maten, betalade och sprang. Kändes som någon gett mig lavemang
Hii, haa, ett bombardemang
Det skakade i marken ända bort till Pyong yang. Där fick ni lite markoolio också.

Jag skulle behöva gå ner till stan och köpa kläder, jag förstår liksom inte vart allt tar vägen? Träna skulle vara bra också.. får se vad som händer.


Det snurrar i min skalle

HEEEEJ.
Återigen så sitter jag här och har egentligen hur mycket som helst att skriva. Men vart börjar man? Vad vill ni veta? Mina dagar känns inte sådär jätte intressanta för er, tror jag. Jag själv har för det mesta hur kul som helst.. men men
Jag börjar med att skriva att jag hade en underbar tid i Kap verde eller på.. Tack till Victor och hans familj. Hemresan blev dessvärre inte så lyckad .. eller resan hem från Arlanda för varken de ena eller andra ville vara kvar i min kropp, det blev ett par stopp på vägen så att säga.
Det återstod bara 3 dagar i skolan innan lov, men en av dom hade vi vollyboll turnering på. Jag tyckte faktiskt vi var helt okej, men de är inte de lättaste att möta killar så vi förlorade våra 4 matcher..
Dåligt av dom som fixade allt att tjejerna inte fick möta varandra, fast de hade ioförsig inte varit så kul att inte få något motstånd hehe.
Nu är de lov och jag älskar det.
Jag tryckte precis på Windows Media Player och såg alla låtar som jag lyssnade på för några år sedan.
Så nu sitter jag och lyssnar på dom och får massa bilder i huvudet och sjuka minnen. Det är mest Hanna som dyker upp och desto mer jag tänker ju mer minnen kommer fram. Vi har gjort så mycket saker tillsammans och haft så kul och det är inte varje dag jag sitter och tänker på hur kul jag haft med Hanna. ahahh fan va rolig du är egentligen.
Alla får väl någon speciell känsla i kroppen eller tänker på något när dom hör en viss låt. Alla dom här låtarna i min spel lista får mig att tänka på Sommrarna 05,06 och 07, Fam.Storm och stickan, Oscar, Danne och Armin. Sebbe och Luka hah. Jag vet att du med får tankar på de Hanna. Det känns som att de var någongång där som allt hände. Jag kan inte ens beskriva känslan jag får i kroppen.. de är en blandnign av allt, glädje, spänning, kärlek, osäkerhet, lycka, tvivel. Det känns nästan lite sorgligt att de tiderna är förbi så jag kan ju lika gärna passa på att tacka alla inblandade. Tack för dom åren de var fina och härliga. Men jag klagar inte på vad jag har nu, absolut inte. Mina fantastiska, underbara, älskade vänner, victor och min familj. Puss på er.
Snart är min choklad slut och jag känner att det här inlägget blev lite skumt.

Någon som orkar läsa vad jag gjort idag då?
Jag vaknade hos Victor, åkte hem och hämtade min historia bok och mitt skriv block. Sen mötte jag Victor på bibloteket, jag kan nästan inte tro det själv att jag satt där och pluggade på mitt lov. Men de känns bra, riktigt bra. Det behövs ju..
Vi tog en lunch på solo pasta sen åkte jag till Petra. Så mycket mer har inte hänt idag..
Jävlar blevnästan en uppsats.. nu behöver jag inte skriva på några veckor igen. Puss

hejdå

Hej alla kroppar!

Nu börjar snart resan mot Kap verde tillsammans med Victor och hans familj. Ska bli helt underbart.
Om 30 min rullar bilen härifrån. Först ska vi se på trav sen sover vi en natt på arlanda.. klockan 6.45 går flyget imorgonbitti. De är nu jag förstår att de är på riktigt..
Ni alla får ha det så bra här hemma. puss

Tänker på er hela tiden.<3


RSS 2.0