grr

Det ska bli kul med smid tester imorgon. Har ju i några månader jobbat med att förbättra konditionen.. och målsättningen var att få minst 10 på beep testet. Så jag måste väl klara de helt enkelt.. sen  ser jag även fram emot fiskgryta med saffran. fan va gott.   ??

nu är de paradise hotel!


YEHEHEHEH

Att uppdatera min blogg är inte min starkaste sida som ni märker..  Så idag tänkte jag berätta hela min dag. Intressant va:)

Det började med att jag gick upp och kännde mig lite sådär efter gårdagen. Sen gick jag och pappa över gatan till min faster för jag tyckte de var länge sen jag träffade henne, så de känndes bra att träffa henne. Sen sprang och jag menar verkligen att jag sprang jag till bussen för jag och hanna hade bestämmt träff på den. Vi gick runt lite på stan, handlade lite behövliga saker och funderade på vart vi skulle käka. Hanna ville som vanligt ha billy boys och jag var som vanligt sugen på solo pasta. Jag kännde redan då att jag på något sätt skulle äta kebab senare under kvällen. Hanna gav upp och såg på när jag åt min förbannat goda pasta. Det var inge synd om henne för hon skulle få god mat hemma..
Efter måltiden skiljdes vi åt och jag gick till american för att sätta mig i petras bil och åka till henne. Hos petra sov jag en stund som alltid och vi kollade sjuka grejjer på datorn<3
Vid 22 gick vi ner till kebabhuset och åt och sen gick jag hem och petra åkte med erik till slagsta. Där ni tydligen har skit kul nu.. men jag kan säga att de är skönt att vara hemma:)
De var de om de..

Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att åka med herr och fru wahlström till katrineholm + petra. Vi ska se när våra kära 93:or vinner Dm.  Jag ser fram emot de:):):)

 


24444:e

Behöver jag nämna att de är 1 måndag kvar till julafton? ne.
Idag så var det alltså geografi prov och de gick bättre än förväntat.. känndes de iallafalls om. Efter skolan så la jag mig i soffan och tittade på one tree hill, eller mest på lucas<3.
Sen tyckte pappa att jag skulle åka och ta svin sprutan. Så de gjorde jag, aa de var skit läskigt. jag höll nästan på o svimma... neeee det är vanlig jävla spruta, fattar inte varför vissa näsan tycker att de är det värsta dom varit med om. Shiiiit.
När jag kom hem åt jag lite ming.. jo jag blev ganska mätt.



Facedrop<3heheh

Jag är varm i hela kroppen och bara jätte glad! Trotts att mamma åker imorgon, jag har prov imorgon och andra människor som gör mig på dåligt humör:) Ja ni, de är ju frågan.. Vad gör man? Sometimes you need a second chance because time wasn't ready for the first one.

usch

Jag sitter och pluggar inför geografi provet vi har imorgon.. känns inge vidare. 


...

It's always the person you want the most, that you're better off without.

It's not always rainbows and butterflies

Vi är lediga från skolan idag, jätte skönt. Jag skulle gå ner till stan och träffa petra och dessan, men när jag precis skulle gå ut så ångrade jag mig.. Så jag väntar på att dom ska komma till petra så jag kan gå dit istället:) Snart kommer pappa med skolkatalogen också, ska bli kul heheh.

Over and over again

Det blir att gå till skolan imorgon. Så nu ligger jag i sängen och hoppas att jag somnar fort. Det kommer inte direkt bli kul att gå upp imorgon.. Det är ju öppet hus imorgon också, 17-19 om jag inte har fel. tack vare det har vi ledigt på fredag. Jag ska se till att de blir någonting roligt gjort då. Jag har haft tråkigare än tråkigast dom här dagarna så jag behöver få ut massa skratt och se mina flickor göra störda grejjer. Nu blev jag plötsligt på bra humör när jag börja tänka på de kommande dagarna. Men nyss var jag arg/sur/ irreterad/ undrande om vad du vill egentligen? Och när jag känner så, så blir jag irreterad på alla. Fan nee de här funkar inte:) nu ska jag sova,

17

17 november alltså.. det betyder att om 1 månad är det 17 december. Vad betyder det då? joo det betyder att jag blir 17 hela år. Det är väl på tiden liksom..

Om ni undrar hur jag mår idag så kan jag säga att jag mår bättre. Det blir ingen skola imorgon men kanske på torsdag, vi får se..
Jag inte gjort någonting vettigt idag iallafall, fast jag borde ta tag i en hel del.. fan. För övrigt så älskar jag kanal 5 klockan 15.35 one tree hill för tusan.

måndag..

Igår tog vi dm guld i futsal, de känns jävligt bra! Nu blir det sm i januari! De tar vi tjejer.. hehehe
ne men kul o vinna. verkligen.
Så igår kväll var jag ganska så jätte trött och jag låg i sängen redan vid 20.30. Jag tycker själv att de var bra gjort..
Imorse vaknade jag med en känsla av att något i kroppen inte var som de ska.. och de visade väl sig att de inte var de heller när jag vid 10.00 låg i min säng och skakade för att jag frös så mycket trotts att jag hade 5 lager kläder + täcke + värme kudde eller vad de heter? ajaaaa blir att vara hemma och kurera mig. kul... mitt rum är fyllt av skol böcker.

nu har jag fixat en rabarber paj. puss


Puss

Idag var jag hos morfar med mamma lina och gunnel. Det är alltid kul att träffa dom och skratta lite åt vad min morfar gör och säger=) jag gillar han<3
Nu sitter jag och har damp den här datorn som vanligt, jag hatar den helt seriöst. Men om 1 timma ska jag mamma och pappa äta på akroplois så det känns mycket bättre.

jag skriver sen okej.


.

I know that you'll never be the same again.

EWRR

FAAAAN, TRYCKTE BORT INLÄGGET.

mm

DET VERKAR INTE GÅ SÅ BRA FÖR ER ATT RÖSTA.. GÖR DE BARA.


tjena

de kom ju snö idag och jag anser det mycket förtvivlande, heheh ne.
Jag var och tittade förbi hos min syster idag för ovanlighetens skull. De är tråkigt att det är ovanligt faktiskt.. men hon var inte hemma. Jag träffade pelle och mina älsklingar ella och erik iallafall, puss.

Jag och petra ska ta oss till en maskerad i stan inom en snar framtid. Frågan är ju vad man ska ha på sig?
Var en god människa och ring och rösta eller något på vad du tycker eller skriv en kommentar vettja.  tack på förhand.
:)

1.                                          2.                                      3.


4.                                         5.                                     6.




Då var första dagen avklarad.. man kanske ska börja räkna ner till jul lovet snart.
Jo men maten var god, eller ? Fisk med taco sås.. jag skippade det och åt torkad pasta med köttklumpar/fettklumpar i sweet sås. mums.
Imorgon efter vi varit i munktell känner jag mig sådär lagom sugen på rimmad bog och rotmos.
Petra, ska vi äta solo pasta?


RSS 2.0