Byeee 09

Mer jag ångrade mig. De blir Inge skrivande om livet 2009 idag. Kanske imorgon. Man ska ju inventera klockan 3 imorgon. Kul.. Njaa. Men nu har jag jävligt jul. Puss o kram . Gott nytt år också.

Sista onsdagen 2009..

Okej.. nyår då. Alla verkar ju ha förbrett sig. eller sig själva? Det är kläder, hår, naglar, smycken, fötter, smink ben, armbågar.. aa allt ska ju vara perfekt.
Jag kan ju säga såhär att min klänning är åt helvete, nästan. Mitt hår? blir en tvättning. Mina naglar kommer se likadana ut som nu, lite ojämna och avhuggna. Kanske hittar ett nagellack så dom ser lite fräschare ut.
och smycken har jag inte tänkt på. men så kan de va.. känner att kvällen kommer bli kul.
Men så som jag i min vildaste fantasi föreställt mig hur de skulle bli, har gått i kras .. haha.

Men just nu längtar jag tills jag vaknar och börjar packa ihop mina saker som jag behöver under kvällen och hos frida. Det som är mest synd är att jag inte får vara med alla tjejer jag tycker om när klockan slår tolv eller innan..
Men jag hoppas att de kan bli efter tolvslaget. love you!

Nu när jag skrev rubriken började jag tänka på hur det här året har varit..
och det har nog innehållit det mesta. Får bli ett inlägg om de imorgon.
Jag såg iallafall nyss klart filmen och jag blir lika förälskad i chad michael murray varje gång jag ser honom. puss

ja

A cinderella story på 3:an klockan nio. Kommer jag sitta och dregla när jag ser chad?.. ja de kommer jag.


ewrwrewr

idioter, kommentera då

mjoo såatte..

Igår hade vi i united vår egna skink cup. Vi delades upp i 4 lag och spelade mot varandra, dock var ledarna i ett lag för dig. Sen spelade vi..
Men innan så kom petra till mig och så skulle vi åka förbi elin och hämta upp henne. Men när vi satt i bilen och pappa skulle köra ut ifrån där han parkerat så kom vi ingen vart.. han backade och gasade på igen men de var som en liten uppförsbacke och halt var de. Sen plötsligt står de en gubbe och puttar på bakom bilen.. och pappa backar återigen och försöker men utan framsteg. Vi tittar bakåt och ser att gubbens fru också står och ska putta på men de går fortfarande inte, så jag får hoppa ut och hjälpa till.. Så där stod vi och gunga med bilen, som gubben sa att man skulle göra. Jag gjorde inte så stor nytta tydligen och sen kommer en till kille som börjar trycka på.. och efter några försök så kommer vi tillslut "upp". De var lite kul.. heh.

På kvällen så var jag hanna och frida hos Hanna Hellström med mickis. puss på er.
.. och idag har jag bara varit på tunapark. Åt nyss en kebabrulle. de var gott.


sagoland

de har varit julafton o de har varit massa mat och de har varit massa snö.. men inte har jag skrivigt något. Kan tyckas dåligt och aa.. de är de. Men att skriva in i minsta detalj vad man gör under dagarna är inte min grejj, så jag kan säga såhär att jag hade en jättebra julafton. Jag har också haft en bra juldag och en bra dag idag. Härligt va?
Som många vet drog ju mellandagsrean igång idag.. jag o mamma var där. Men njaa, gick därifrån tomhänt. Jag gick iallafall till petra där 4 kroppar låg o sov. Blandannat elin o petra. Vi gick ner till stan för att äta. Jag och petra ville ha solo, så elin gav med sig. Men de som gör mig ledsen är att man blir mätt. Man blir mätt för fort, jag vill kunna bestämma själv när jag är mätt. Hur bra vore inte de?
 idag så satt jag där med min tallrik som var rensad, brevid stod petras knappt rörda nummer 1(♥)..  så jag åt av hennes.. jag ville inte sluta äta bara för de är sjukt gott. Men sen upptäckte jag elins kyckling med chashewnötter och då kunde jag inte motstå de heller.. så jag satt där med tre tallrikar och bekymrade mig över hur mätt jag var. Tänk om jag bara kunde fått äta upp allt sen varit mätt. De hade ju nästan varit bäst.
o nu när jag sitter här lite små hungrig och tänker tillbaka på det som vi lämnade så känns de som jag hade kunnat ätit upp allt. De hade varit gott o äta de nu ialf.
Nu vet jag också att ni vill se mina fina bilder jag tog på maten.. men idag mina vänner så blir de utan. Jag orkar inte lägga in dom.

Endel av kvällen spenderade jag hos elin med petra o carro. Alltid mysigt.
Nu är jag sugen på att se A walk to remember!



Men det är lätt att va efterklok - lätt att se
I backspegeln och skilja rätt från fel



2324

Jag har dom senaste dagarna skrivigt mina inlägg på ungefär samma tid. Man kan ju fråga sig vad de beror på. Jag tror de är för att jag inte skriver någon annan gång únder dagen.. blir bäst så.

Det blev ingen träning idag.. petra och jag gick på stan och handlade dom sista julklapparna istället. Sen tog vi lunchen på solo pasta. Det vore ju synd om man inte fick njuta en sista gång innan dom stänger . Om dom nu ska stänga?
Jag han knappt innanför dörren här hemma innan hanna satt i mitt rum. Men inte gjorde de någonting, jag gillar henne. Jag petra o hanna kännde för att testa på vilstabacken lite senare under kvällen men vi hade inget att åka i backen på/med? Så Peter skjutssade oss först till ica maxi för att köpa pulka eller något men sen bestämmde vi oss för OK. Där fann vi 3 tefat som peter betalade. tack peter ♥. Sen blev de vägen till vilsta. Vi åkte 2½ gång.. blev lite för jobbigt att ta sig upp för backen helt enkelt. Men de var kul.
och nu sitter jag här.. jag vet inte ens själv varför jag inte ligger och dräglar på min kudde just nu.
Ska nog börja tänka på refrängen.  puss


shhhh

tjoooooo breee. läget jaoo?

Jag är pigg? vad är de frågan om..  kan vara att man bli på ganska så jätte bra humör när man spenderar sin kväll med snygga sexiga singlar. Jag kom ju upp imorse, dock inte i tid. Petra skickade sms vid 10.00 tror jag, men somnade om och när klockan är 10.30 så kommer jag på att vi skulle träna senast 11.00. Det blev snabba ryck om jag säger så. Imorgon är de dags igen, blir en tur på löpbandet.. hatar det, men vad gör man. Elin är tyvärr inte med imorgon, hon drar till falun. Ha de bra baby<3
Efter träningen idag så skulle petra och elin äta subway, det såg riktigt gott ut. Jag har själv aldrig ätit de, solo pastan har gått före i alla lägen. Eller jo, pappa kom hem med de en dag, men ALLT på. Verkligen allt man kan ha på. De smaka apa. Men är rätt sugen på det nu..
Jag har blivigt kär i true colors också.


blblblb


Zzz

Nu ligger jag i min säng och är nyss hemkommen från dessi. Petra och jag var där och bakade pepparkakor och mer eller mindre förstörde deras pepparkakshus.. Men de va mysigt. Sen började vi se på en skräckfilm som jag inte orkade se klart.. Kommer nog ändå ha lite mardrömmar. Imorgon är de bestämmt att jag petra o Elin ska träna vid 10-11. Frågan är ju hur man ska orka upp.. Godnatt.

21

jag är sjukt idiot trött. Petra och jag tränade vid tolv.. sen gick vi o käkade med dessan. De blev inte solo pasta..
vet någon om de är sant att de ska stänga?
Jag kom ialf nyss från frisören. Jag har inge mer att skriva. Hoppas på mys ikväll.

All I want for christmas is you.. stämmer ganska bra. 

FREDAAG

ojojoj dagen har varit låång. Den kunde blivigt längre men tyvärr.
Den började men jul avslutning, härligt med dans o grejjer. bra axel, bra. Sen blev de smids egna lilla avslutning som alltid bjuder på lite smått o gott. heh. När den var slut så skulle ALLA med bussen till stan. Fan jag blir arg på allt folk som verkligen ska vara först in i bussen. Idioter.  Väl nere på stan gick jag o hanna runt och leta julklappar och sen blev de fika/lunch med Sebastian och Simon på Waynes.
och sen mina damer och herrar, gick jag och elin till friskis & svettis och tränade. Jag känner mig duktig! Ska försöka få med mig någon så de blir en omgång imorgon också.

Jag trodde faktiskt kvällen skulle bli fartfylld.. men den blev allt annat än de. Inge fel på sällskapet, men de blev iallafall inte som vi tänkt oss. Jag linda och hanna var hos frida men vid 22 åkte vi hem hah synd:(.
Jag var hungrig så pappa beställde ming o så åkte vi nästan direkt ner och hämtade de. UNDERBART! nu sitter jag här mätt och trött. Ska bli maximalt ultra skönt att sova.
Min lördag ska bli bäst.

Godnatt förfan.

dåså

jaa men då var man 17 år då.. känns ju bra. bättre sent än aldrig om man säger så.
Jag tänkte skriva ett inlägg igår men orken svek tyvärr. Jag hade en underbar födelsedag.  tack alla för gratulationerna och min kära familj. loveyuii<3<3

16

Imorgon är de dags. Det är äntligen dags för mig att fylla 17. heh
Förut kändes det spänt dagen innan och lite speciellt på själva födelsedagen. Men nu .. nu känner jag inget.
Men jag gillare ändå:)

Vi var som sagt i stockholm hela dagen idag.. Vi började med att se på vasa skeppet, de va rätt schysst faktiskt. Men efter 20 min blev de ganska segt. Vi åkte vidare och hade sen 30 min lunch?! ingen visste vart vi var eller vart man kunde äta.. men smart som jag kan vara kom jag på gps:en på mobilen och plötsligt var vi 2 min från mcd. Eller de var hanna och jag.. dom andra gick åt ett annat håll.
Efter 30 minuters njutning var vi på plats på Historiska museumet. Kvinnan pratade om vikingatiden i 1h o 40 minuter. Det är inte okej.
Nu på kvällen så tittade jag och hanna på guif. Kul faktiskt, mest för att dom vann.

herår

mums

 
Tänker på hanna<3

   tänker på ..

Tisdag.

Nuuuuuså. Har haft 2 redovisningar idag så nu är de ingenting kvar att göra i skolan. De känns mer än bra och imorgon tar 2A och B en tripp till stockholm för att se på vasa skeppet? Kan bli kul eller längtar tills de blir lunch. Vill ha något gott.
När vi kommer hem så jag och elin gå friskis och träna, aa de är duktigt.



.


<3

Jag sitter och tittar på svenska hjältar galan och tårarna bara rinner... jag kanske är känslig men de är fan fint.


X

Min faster kände att hon ville bjuda släkten på pappas sida om man säger så, på julbord. Så lite innan 13.00 rullade våra bilar in på pilkrogs parkerning. Det var riktigt god mat och mysigt sällskap. Tack Mona ♥
Efter skyndade jag mig hem till mamma för jag skulle packa alla väskor, för att sen åka till pappa. 
Sen kom Hanna för vi skulle filma mina systrars barn till en fotbolls redovisning vi har på tisdag. De gick sådääär.. men men. 
I veckan som var gillade jag skolan heh..varför undrar ni såklart. Ni får undra.  Jag vet iallafall att jag kommer gilla den några dagar kommande vecka också. Puss

Snart paradise.

13 december

Det känns lite skumt att det redan gått två år..


12

jag kom nyss hem från Frida och de kliar skapligt i mina ögon. Det är pga benke, hennes katt. Det är inte så jätte skönt.. Idag var jag och mamma på stan och handlade lite grejjer, puss. Sen gick jag till pappa där min kusin och farbror som kommit från Stockholm var. Kul att träffa dom. Lite senare gick jag till Frida där Hanna var och sen fick vi trevligt sällskap av hammar Åke philip och Rasmus. Nu ska jag sova. Imorgon väntar julbord, ska bli gott.

FREDAAAG

Den här veckan har varit hur lugn och skön som helst och bättre än vanligt hehe. Men nu är norge resenärerna hemma... 
Idag var det lucia firande i skolan.. frågan är varför man har en inspelad röst som snackar?  dåligt tycker jag.
Efter skolan kom peter och hämtade oss och skjutssade ner oss till stan. Vi gick runt och kikade lite sen åt jag och petra på solo pasta. Det var som alltid underbart. 
Kvällen spenderades sen hos Elin med petra. mys!<3




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BILDERNA SÄGER DET MESTA..



Hej, en nummer 1. - dricka? Cola. Tackar tackar

JAG VILL, MÅSTE OCH SKA HA SOLO PASTA IMORGON! DE FINNS INGET ANNAT.

Det är samma sak

varje gång jag loggar i på blogg.se,så har jag lite saker i huvudet och känner att jag vill skriva. Men när jag ser den vita tomma rutan så blir det lika tomt i huvudet. Jag ger upp. hejs


abcde

tjoho. Idag var de luuungt i skolan för att det är många som är i Norge. Jag har inte så mycket mer att skriva om skoldagen. Hanna & jag satt kvar en stund efter att vi slutat och gjorde klart lite saker sen gick vi hem hit och kollade one tree hill. Sen blev vi sugna på mc donalds så pappa skjutsade ner oss dit. Det smakade underbart och jag hade längtat efter min älskade QP♥

tack o hej


















                                                           








                                                                                                    
                    


DEN HÄR


GJORDE NYSS ALLT BÄTTRE.

mm

JUST NU SÅ VILL JAG BARA DRA. FAN JAG ÄR SÅ STÖRT ARG JUST NU!!!!! hdsbgbiou hosd
Historie uppsatsen vad är det för något egentligen? Diskutera en film och analysera och utvärdera, jämföra, koppla ihop, dra slutsatser, ge exempel, se ur olika perspektiv, argumentera, förklara.
att lära sig hur dom hade det på medeltiden, ingen bryr sig.  Det hade varit bättre med något som är värt att lära sig.
Om jag kan räkna ut arean och multiplicera det med omkretsen och addera med antal stänger som ska in i huset och sen ta roten ur det. Eller veta att om någon blir medvetslös så lägger man dom i stabilt sidoläge så personen ska få fria luftvägar o allt och om personen vaknar och pratar engelska så kan vi ha en konversation. De är okej, det kan jag lära mig. Men vart kommer jag med att jag vet att folket försörjde sig på jorbruk för 1000 år sedan? ne just det, ingenstans. totalt meningslöst.
Nu vet jag knappt själv vad jag skrivit men jag vill komma fram till att det finns viktigare saker att lära sig. Jag skulle behöva stavnings lektioner.  
Historian var inte anledningen till varför jag är arg men jag känner inte för att skriva de andra.

Klockan är 16.00 fast de känns som den är 21.00. De hade varit skönt om den hade varit det så man kan lägga den här dagen bakom sig.




6Dec

Idag mår man som man förtjänar.. och jag kämpar med mina historie frågor som ska vara klara imorgon. Men jag tror nog allt att jag fixar det. Jag har inge val rättare sagt. När jag är klar så känner jag att en tallrik nummer 1 på solo pasta skulle vara toppen sen vill jag mysa med lite vänner. Jag vill nog gå på bio också.

 

TACK FÖR IGÅR LINN OCH ALLA TJEJER!
- all min kärlek till er. 


femte december


 Idag är det som ni ser linns tur att fylla år. Det är inte den nyste bilden direkt haha men vad gör det.  Den här kvällen kommer verkligen bli rolig och nu insåg jag precis att jag måste börja göra mig iordning. Jag tror jag ska vara där om 30 min! 

desssans

hahaha jag avlider nästan. Ida,dessan petra och elin kör sin ameno video just nu och emma gömmer sig bakom en filt. Vi har gjort tacos och bastat. Får se vart kvällen slutar. puss för faqn


tredje december

Jag och pappa såg nyss filmen om arn. Pappa tyckte den var sämst och jag håller med. Men jag ville att vi skulle hyra den så han kan hjälpa mig lite med en historia uppgift jag ska lämna in på måndag. Historia är skit.

Imorgon blir det en skön dag, vi börjar klockan nio med en liten fotbolls turnering och slutar sen klockan tio. Jag hoppas på något kul på kvällen...
Någon som har något förslag?


andra december

Jag vill börja med att gratulera Lovisa på 18 års dagen!:D

Idag efter skolan hakade hanna på hem hit och vi pluggade lite, åt tacos och hade de mysigt<3
De gjorde även så att jag inte somnade.. och de är bra för nu kanske jag är trött när jag går o lägger mig.


Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do.

1 december

Något har hänt... Jag har missat andra avenyn! Min höjdpunkt på tisdagar sov jag bort, något är inte okej. Men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna när jag låg så skönt i soffan, dock med en fet historia bok + en matte bok över mig. Nu ligger jag ännu skönare fast i min säng och önskar att vi tjejer drog till ayia, nuuu. Förresten gillar jag att de är december

RSS 2.0